::HOT ITEM:: Sauna Pant RM 99

::HOT ITEM:: Sauna Pant RM 99
Untuk membentuk dan mengecilkan perut dan punggung

DIVA Steam Sauna

DIVA Steam Sauna
RM 480 FREE Delivery

LAYNA Steam Sauna

LAYNA Steam Sauna
RM 580 FREE Delivery

FIR Sauna

FIR Sauna
RM 680 FREE Delivery

Nak join kita jadi usahawan sauna?

Nak join kita jadi usahawan sauna?
FREE Sauna Pants dan pakej dealer

Weight Loss Tip of the Day

Wednesday, 27 April 2011

NazconSauna akan berada dalam Pancaindera dan Utusan Malaysia

Salam semua,

Good News!!!
Nak citer sket ye..akan datang..ada pertambahan iklan nazconsauna akan berada dalam Pancaindera pada 8 May 2011...dan 1 muka (dunia wanita) dalam Utusan malaysia pada 28 May 2011..

So, sasiapa yang masih ragu-ragu nak jadi usahawan sauna ni..jangan risau..pihak nazconsauna mmg akan menyokong penuh dan memantau semua dealer-dealer yang berdaftar. Malah pihak HQ  tolong buat promosi/marketing untuk memudahkan semua dealer untuk memasarkan produk sauna ni.
Kalo berminat nak jadi dealer, jangan lupa ya email di zalliza1717@gmail.com atau sms 016-486 4420 (nanti saya blh call back)..banyak bonus menarik dan keuntungan antara RM 30 - 130 untuk setiap produk.
 

Tuesday, 26 April 2011

Stok DIVA, MYRA, dan LAYNA Steam Sauna dah Sampai..boleh order yer

salam semua,
 Stok diva, myra dan layna dah selamat sampai kul 9 pm tadi..pihak kami akan poskan yang dalam waiting list mulai esok yer..terima kasih..:)
Nak order, blh email sy zalliza1717@gmail.com atau sms 016-486 4420 ;-)

Thursday, 21 April 2011

Errmmm...stok DIVA dan MYRA sold out, tapi boleh pre-order ya..stok baru masuk 25hb


Salam semua
Stok diva dan myra sold out..dan stok baru menyusul jangkaan dalam 25hb april..tempahan akan dibuka sekarang..dan kepada pelanggan2 yang buat tempahan sebelum stok sampai akan terima free gift slim krim 100gm..:)
Cepat order tau, takut order yang sampai nanti pun x sempat nak sambar..waiting list byk yg menanti nih..
Okey..sesapa yang berminat nak beli atau nak jadi dealer sauna,boleh email atau sms sy di zalliza1717@gmail.com atau 016-486 4420.Keuntungan lumayan..nak detail boleh tgk sini untuk jadi dealer sauna
  1. FIR sauna - RM 680
  2. DIVA steam sauna - RM 480
  3. MYRA steam sauna - RM 420
  4. ::HOT ITEM:: Sauna pants - RM 99 
FREE delivery untuk semenanjung Malaysia dan juga berserta free gift yang lain.

Monday, 18 April 2011

Mahal weh sauna ni, tak boleh bayar ansur ker?..mmmm..jawapannya mestilah BOLEH..

Salam semua,

Kami sediakan ansuran kepada pelanggan2 kami yang sentiasa menyokong nazconsauna. Berikut syarat-syarat dan keterangan lebih lanjut tentang ansuran nazconsauna..

1.ANSURAN 3 KALI BAYARAN(NAZCON CREDIT)
1.Bayaran 3 kali..(bulanan atau mingguan)

2.Harga Diva RM580 (cash RM480) / Myra RM510 (cash RM410) / FIR RM750 (cash RM680)

3. Diva RM300 / RM140 / RM140
Myra RM270 / RM120 / RM120
FIR RM300 / RM225 / RM225

4. Barang akan di hantar selepas payment pertama dibuat.

5. Anda boleh email kita untuk dapatkan borang dan sertakan sama salinan I/C, Slip gaji 2 bulan dan bil ASTRO atau api atau air yang nama alamat same.
Emailkan kat kita borang yang telah siap diisi.

 Note - untuk dealer..keuntungan anda akan di transfer selepas pelanggan anda buat bayaran pertama..

2.ANSURAN 3 KALI BAYARAN (melalui Standing Instruction)
Automatik pemotongan melalui akaun bank anda(bank2 yang ada 'Standing Instruction')

1. Bayaran 3 kali.

2. Harga Ansuran - same seperti cash/kad kredit.

3.Barang dihantar selepas payment ke-3 nazcon terima.

 Cara memohon..

1. Anda boleh email kita untuk dapatkan borang permohonan.

2. Lepas isikan semua maklumat..sila poskan dan sertakan same salinan Borang Standing Instruction yang boleh dapat di mana2 cawangan terdekat bank2 anda..Borang Standing Instruction mestilah dah di proses oleh bank..pada borang 'Standing Instruction' anda setkan tarikh pemotongan yang anda kehendaki..berikut jumlah bayaran 3 kali ikut jenis sauna(tak kisah nak potong bulanan atau 2 minggu sekali):

Diva - RM160x3 kali
Myra - RM150 / RM130 / RM130
Fir - RM250 / RM215 / RM215

Nazcon akan poskan set sauna anda bila dah terima payment terakhir..

Note - untuk dealer, keuntungan anda akan ditransfer selepas bayaran terakhir diterima..

3. TERBARU - ANSURAN UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN (MELALUI BIRO ANGKASA)
1. Sila email kita untuk dapatkan borang original.

2. Minimum Pinjaman RM1000..anda boleh beli mane2 sauna (tak termasuk sauna pants) dan kami akan bayar baki dari pinjaman rm1000..contohnyer sekiranya anda beli Diva RM480..bayaran tunai anda terima RM520..
3.Berikut bayaran bulanan RM114x12bulan, RM57x24bulan, RM38x36 bulan.

Note - untuk dealer, keuntungan anda akan ditransfer selepas bayaran diterima.


Dan yang terbaru, ansuran 0% ezy payment untuk pemegang kredit kad (MAYBANK sahaja). 

Berminat, boleh email kita untuk keterangan lanjut di zalliza1717@gmail.com atau sms 016-486 4420


Sunday, 17 April 2011

My customer dah turun 4kg dengan Sauna Pants

Salam semua,

Ekceli ni cerita minggu lepas, saya ada berborak dengan ofismate ni, sebenarnya dia adalah my 1st customer selepas sy register jadi dealer sauna ni, dia beli sauna pants untuk gf dia sebab katanya gf asyik komplen jer seluar semua dah ketat.

Ntah mcmana kitorang boleh berborak bab topik sauna sbb dia dok citer housemate dia hari-hari sauna + makan nasi sekali jer sehari, mmg dah nampak perubahan bentuk bdn, lekuk berketul-ketul belakang tengkuk pun semua dah x dak..Okey berbalik citer gf dia,katanya dah turun 4kg dari 53kg ---> 49kg dgn hari-hari guna sauna pants selama lebih kurang 1 bulan mcm tu la, seluar lama pun semua dah blh pakai.

Errmmm...so macamana korang semua, kalo teringin nak dapat balik shape punggung dan perut tu,apa lagi jom grab satu sauna pants ni. Ada warranty 1 tahun, FREE delivery untuk Semenanjung Malaysia + sampel slim cream + jus delima + measuring tape..berbaloi-baloi tau dengan hanya RM 99.00 sahaja.

Okay, kalo berminat blh email atau sms sy yer.. 016- 486 4420 atau zalliza1717@gmail.com




Thursday, 14 April 2011

Masih tercari-cari peluang untuk mulakan bisnes..ini jawapannya

Salam semua,

Ermm...sekarang ni ramai yang teringin nak ada bisnes sendiri, tak boleh buka kedai pun tapi boleh buka online bisnes dah boleh success kan..so, pada yang masih tercari-cari nak buat bisnes apa yer...ni ha kita ada jawapannya..

Join saya jadi usahawan sauna..sangat sangat sangat mudah..kenapa kita kata macam tu..sebab..
  1. Pertama dan yang terpenting..ini bukan MLM
  2. Kedua..modal sangat rendah,cuma bayar RM 250 untuk keahlian seumur hidup
  3. Ketiga..dengan bayaran serendah itu, banyak sangat keistimewaan yang anda dapat.
  4. Keempat... jaminan 1 tahun untuk semua jenis sauna.
    • FREE pakej slimming
    Sauna pants yang bernilai RM 99 dan slim krim (sampel) - hot item dari NazconSauna, anda boleh cuba sendiri best tak best sauna pants ni dan cerita pengalaman kepada customer, senang idak yer nak promot kepada customer kan sebab dah ada experience dengan sauna pants ni
    • FREE pakej pengiklanan 
     Maksudnya anda akan dapat 3 jenis bentuk pengiklanan
    1. Banner - saiz 3kaki x 2kaki - anda gantungkan di manamana saja..pelanggan akan call anda.
    2. Iklan Kereta (Sticker) - Lekatkan di belakang - mudahkan pelanggan nampak.
    3. Risalah/brochure - Anda boleh sebarkan di mana-mana.
    • FREE  pakej kesihatan
    anda akan dapat Jus Delima..sedap sangat jus ni,tambah lagi kalau minum sejuk-sejuk

    Sekiranya anda nak beli barang-barang sauna terus akan mendapat harga dealer selepas register.

    Kami memantau usahawan sauna Nazcon yang bersungguh dan rajin..nama anda akan kami masukkan setiap selasa separuh muka surat dalam Harian Metro(pembaca 3 juta sehari) dan majalah Mingguan Wanita setiap keluaran (pembaca 500 ribu setiap keluaran).

    Jom sertai kami sekarang!! bonus tajaan ada..bonus group ada..keuntungan lagi lah lumayan..bukan MLM..peluang perniagaan yang paling berbaloi..modal sikit untung berganda-ganda..ramai usahawan Nazcon berjaya mendapat keuntungan 4 angka sebulan hanya part time!..rugi anda tak sertai kami!!

    Kepada yang berminat, boleh email atau sms kita yer 016-486 4420 ;-)

     

  5. Kelima...penghantaran percuma untuk semenanjung Malaysia.
  6. Keenam...ada bonus kalau downline jual.
  7. Ketujuh...ada bonus kalau taja dealer baru (RM 100 sorang)
  8. Kelapan...tiada minimum order
  9. Kesembilan...tak perlu maintain setiap bulan

  10. Kesepuluh..ini bukan MLM,tapi sistem bonus berganda.

  11. Kesebelas...HQ bantu hantarkan barang kepada pelanggan percuma di Semenanjung Malaysia

Cantik dengan bersauna

Kaedah bersauna adalah salah satu terapi yang amat popular masa kini. Sayangnya masih ramai yang tidak tahu apakah kelebihan bersauna. Secara ringkas, terdapat lima kelebihan utama dalam menjalani terapi sauna:-

1.Mengurangkan stress

Terapi ini dapat mengurangkan stres dengan dua cara. Pertama, bersauna secara semulajadi dapat melegakan dan menenangkan minda. Kawasan yang tenang dan hangat secara tidak langsung dapat mengurangkan segala tekanan yang ada terutama sekali selepas seharian penat bekerja. Kedua, secara saintifiknya, semakin kulit kita menerima tekanan haba, kadar pembebasan bahan kimia daripada badan akan turut meningkat. Bahan kimia yang tertentu di dalam badan kita menjadi penyebab kepada stres. Dengan bersauna, bahan kimia tersebut akan dapat dikurangkan dan secara tidak lansung stres dengan sendirinya akan dapat di atasi.

2.Pengurangan berat badan

Ini adalah kerana, sauna bertindak meningkatkan kadar denyutan jantung dan meningkatkan kadar metabolisma badan. Keadaan ini sama seperti bersenam dan bersukan. Maka, duduk dan relaks di dalam sauna juga dapat membantu meningkat kadar metabolisma badan dan seterusnya akan membantu membakar lemak yang tidak diperlukan oleh badan. Anda obes? Bersaunalah hari ini kerana sauna merupakan salah satu cara terbaik untuk anda.

3.Membuang toksin

Selain daripada itu toksin- toksin di dalam badan juga dapat dikeluarkan semasa berpeluh. Menerusi kaedah sauna, perpeluhan akan meransang banyak toksin di dalam badan dapat dikeluarkan.

4. Mengurangkan masalah kulit

Telah terbukti yang sauna juga dapat membantu anda yang mengalami masalah kulit seperti jerawat dan sebagainya. Seperti yang anda ketahui sauna mampu meningkatkan kadar denyutan jantung dan ini seterusnya akan meningkatkan kadar aliran darah ke kulit. Secara normal, hanya 10 peratus sahaja kadar aliran darah yang mengalir ke kulit. Apabila suhu meningkat, kadar aliran akan meningkat kepada 30 hingga 40 peratus. Dengan ini ia akan membantu membekalkan oksigen yang mencukupi untuk kesihatan kulit. Kulit anda akan menjadi lebih licin dan bermaya!

5. Meningkatkan antibodi

Apabila seseorang mengalami demam panas, badan akan mula menghasilkan sel darah putih dan antibodi untuk melawan jangkitan. Sama juga kaedahnya ketika bersauna, suhu badan seseorang yang menjalani rawatan akan turut mengalami sedikit peningkatan di bahagian-bahagian tertentu. Ini juga sedikit sebanyak akan dapat membantu meningkatkan tahap keimunan badan terhadap sesuatu penyakit.